• energie

  It takes more than excercises to keep people moving

About De Bodyloods

Bodyloods is in 2013 opgericht door voormailig eigenaars Kevin Van Amstelveen en Kim Romer en groeide in Capelle aan den Ijssel e.o. als snel uit tot "the place to be" om te bootcampen en door crossfit geinspireerde trainingen te volgen. Het is opvallend dat er bij De Bodyloods een enorne relaxe huiskamer gevoel heerst terwijl er tijdens de workouts vol gas wordt gegeven en iedereen op zijn/haar eigen manier het maximale uitzichzelf probeert te halen. 

Op 08 januari heeft Moes Chraou De Bodyloods volledig overgenomen en op sommoige vlakken ziijn persoonlijke touch en ervaring aan De Bodyloods toegevoegd. De Bodyloods is voor iedereen toegankelijk en er is een gevarieeerd programma op het rooster wat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Bij De Bodyloods is het mogelijk om 1 op 1 trainiingen te volgen of een keuze te maken uit gave effectieve workouts.  Variatie, kort, krachtig , veilig en kundig zijn de vaste  values die de basis vormen van het  lidmaatschap bij De Bodyloods.

De sfeer bij DeBodyloods is iedereen, down to earth, sociaal , verantwoordelijk maar extreem leergierig en resultaatgericht. Tijdens de small group workouts van 4 tot soms wel 16 individuen haalt de trainer maar ook jouw medesporter het beste uit jou op een inspirerende en verantwoorde  manier. Dit kan op verschillende manieren in gevarieerde programma’s.

Dehuidige  eigenaar Moes Chraou loopt al jaren mee in de fitnessbranch en wordt gezien als een gamechanger op het gebied van personal training en groepstrainingen in 010 en omgeving.  Zo was hij jarenang de trainer en lifestylecoach van de huidige  Burgemeester van Rotterdam, top koks Herman De Blijker en Francois Geurds, Miss Nederland 2006 en vele andere Rotterdammers en Cappellenaren.  Daarnaast was Moes  een vaste lifetsyle expert in diverse  TV Programma's zoals Koffietijd, Beat the Mol en trainde medewerkers van KPN, DHG¸Shell , Bram Ladage, Van der Valk, Spindler,  Van den Assem Schoenen, Levi’s en nog vele andere vooruitstrevende ondernemers en individuen uit 010 en omgeving.

Ook richtte Moes samen met celebrity trainers Jorgen de Mey uit LA, Guy van der Reijden van Threesixtyfive in opdracht van de HDD GROUP ( les Mills) het personal training programma LAPT op en leidde hij honderden personal trainers op bij Health City en Achmea Health Centers.  Zo heeft Moes Chraou ook bootcamp naar Rotterdam gebracht ism met The Bootcamp Club uit Amsterdam . Als clubmanager van de ongeevenaarde indoor en outdoor sportschool De Bunk’R leidde hij het personeel op zorgde hij in korte tijd voor een enorme groei aan nieuwe leden. 

De Bodyloods ziet Moes zelf als zijn eindstation waar hij zelf al de workouts voor heeft bedacht en (bijna) alle workouts met plezier en veel toewijding zelf geeft  Bij De Bodyloods trainen  productie en administratieve medewerkers,ambtenaren, juristen,commerciele toppers ,atleten en  huisvrouwen (en huismannen). Veelal mensen die willen afvallen of fitheid boven aan op de agenda hebben staan. Over het algemeen is de leeftijd 30 + , er eerst altijd een relaxe volwassen sfeer en zijn er ervaren, integere en goed opgeleide expert trainers werkzaam.

Be our guest en ervaar het zelf !

Nieuws

Meer nieuws
 • Antonietta Barberio

  "Super team, die weet waar ze het over hebben en waar je ├ęcht kunt trainen zonder poespas!"

  Antonietta Barberio
 • Sharon Hesp

  "Trainen bij Bodyloods is maar met 1 woord te beschrijven: Geweldig!"

  Sharon Hesp
 • Ed

  "1 1/2 jaar van rugellende niet kunnen sporten en leven als een oude man eindelijk weer bewogen dankzij Bodyloods"

  Ed