• bodyloods-capelle

Maak kennis met onze top personal trainers!

Kevin van Amelsvoort

Sport staat mijn hele leven al centraal. Ik heb meerdere sporten beoefend als fitness, vechtsporten, survival en hardlopen. Het voornamelijk conditioneel bezig geeft mij een goed gevoel. Op verschillende sportgebieden heb ik goede resultaten behaald. Hierdoor kwam ik in aanraking met het trainersvak als personal trainer en loopinstructeur. Ik vind het geweldig om mensen te helpen bij hun persoonlijke doelen. In de eerste plaats bij het motiveren maar ook zeker bij hun prestatie.

Specialisatie
Personal Training, Looptraining, Bootcamp, Sportmassage, Functioneel Trainen, Medical Tapen, CF L-1, Weightlifting

Kim Romer

Ik ben altijd graag met sport bezig zoals fitness, bootcamp en hardlopen. Het geeft mij een ontspannen en voldaan gevoel. Jaren geleden had ik overgewicht en ben ik ca 24 kilo afgevallen. In 2009 deed ik mijn eerste Fitness-wedstrijd. Ik behaalde toen de 2e plaats en een jaar later de 1e plaats. Ik ben vooral blij met mijn resultaat op het gebied van afvallen. Ik ben nu al jaren op een gezond gewicht en wil dit graag overbrengen op u. Ik wil u vooral motiveren en helpen bij het doorbreken van uw slechte gewoontes. Samen komen wij er wel doorheen! Ik weet zeker dat iedereen het kan bij de juiste motivatie.

Specialisatie
Gewichtsconsulent, Bootcamp, Personal Shopper, Wedstrijd Pose training Body-Figure Woman

Patrick Bosma

Namens Bodyadvies geef ik Bootcamptrainingen in Vlaardingen. Zelf beoefen ik verschillende sporten waaronder hardlopen, survivalruns en het Israelische  zelfverdedigingssysteem Krav Maga. Tevens ben ik ook gespecialiseerd in het geven van Reiki. Bootcamp vind ik ontzettend leuk om te doen en te coachen. Je bent  hierdoor op een leuke en verantwoorde manier met je lichaam bezig. Mijn trainingen zijn gevarieerd en is voor een ieder op zijn eigen niveau goed te doen.

Specialisatie
Bootcamp, Reiki, Gladiator Training, Weightlifting

Joey Haans

In samenwerking met Bodyadvies geef ik oa. crosstrainingen in Capelle aan de Ijssel.Ik geef met veel plezier trainingen en hoop ook u binnenkort te ontmoeten. Heeft u lichamelijke klachten en/of blessures? Hier kan ik in overleg met de fysiotherapeut een aangepast schema voor u maken.

Specialisatie
Medisch personal trainer, sportmasseur, Kettlebell instructeur

 

Kevin Wesseling

In samenwerking met Bodyadvies geef ik oa. Bootcamps, fight fit en crosstraining in Capelle aan de Ijssel en en Bergschenhoek. Ik geef met veel plezier trainingen en hoop ook u binnenkort te ontmoeten.

Specialisatie
Bootcamp, Personal trainer, sportmasseur, fight fit en Judo

Alex Serry

Ik geef voor Bodyadvies oa Bootcamptraining in Rotterdam en Crosstraining in de Bodyloods te Capelle aan de IJssel. Toen ik jonger was ik al lekker sportief; paardrijden, taekwondo, niets was te gek. Dit is een tijdje weg geweest maar nu zijn ik en sport weer helemaal verliefd op elkaar! Ik ben bijna twintig kilo kwijt en heb een nieuwe passie gevonden in de fitness. Vooral Crosstraining en gewichtheffen vind ik heerlijk om te doen! Ik heb bij Bodyadvies de kans gekregen me verder te ontwikkelen in de sport als trainster en deel graag mijn ervaring met je! Ik hoop je een keer in mijn lessen te zien! 

Specialisatie
Bootcamp, Crosstraining, WODgames, Kettlebell instructeur
 

Rosemarie Veefkind

Sinds mijn opleiding CIOS: Sport, Gezondheid en Vrijetijdsmanagement heb ik kennis gemaakt met de fitness/ aerobics wereld. Ik ben nu zo’n drie jaar bezig met groepslessen en daarnaast ben ik veel bezig met crosstraining. Bij bodyloods verzorg ik de gymnastics en een aantal WOD (workout of the day). Techniek en full range of motion staan bij mij centraal. Je zal in mijn trainingen ook veel over technieken horen, waarom, hoe en wat. Zelf heb ik vroeger op redelijk hoog amateur niveau geturnd. Ik vind het leuk om jullie te laten stappen uit je comfort zone. 

Gymnastics is wat anders dan wat we in het dagelijks leven doen, maar die wel functioneel zijn in het dagelijks leven. 

Specialisatie
Crosstraining, Groepslessen, Fitness, Gymnastics


Daniel Ririhena
Ik sporte al een tijdje bij de Bodyloods en heb mij ontwikkeld tot trainer. Na een aantal opleidingen gedaan te hebben geef ik momenteel op de donderdag verschillende trainingen als crosstraining en Gymnastics. Ik vind het een uitdaging om de sporters van de Bodyloods te motiveren en nieuwe technieken aan te leren.

Specialisatie
Crosstraining, Gymnastisc, Krachttraining, FItness

 

Nieuws

 • Small Group Personal Training

  Een week lang GRATIS small group training! Geef je nu op! Wij maken Persona...

  Lees meer
 • Gratis voedingadvies

  Ontvang deze week nog het gratis 8-weekse voedingsschema van Bodyad...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Crosstraining

  Crosstraining

  Snel fitter en sterker worden met deze bewezen methode

  Lees meer
 • Fat Attack programma

  Fat Attack programma

  In 8 weken afvallen en fitter worden is mogelijk met ons Fat Attack programma

  Lees meer
 • De beste trainers

  De beste trainers

  Deze te gekke en professionele trainers staan voor jou klaar!

  Lees meer
 • Gratis Proefweek

  Gratis Proefweek

  Keuzes maken is soms lastig. Hiervoor hebben wij een gratis proefweek.

  Lees meer
 • Antonietta Barberio

  "Super team, die weet waar ze het over hebben en waar je ├ęcht kunt trainen zonder poespas!"

  Antonietta Barberio
 • Kevin van Amelsvoort

  "Ik vind het geweldig om mensen te helpen bij hun persoonlijke doelen. "

  Kevin van Amelsvoort
 • Sharon Hesp

  "Trainen bij Bodyloods is maar met 1 woord te beschrijven: Geweldig!"

  Sharon Hesp
 • Ed

  "1 1/2 jaar van rugellende niet kunnen sporten en leven als een oude man eindelijk weer bewogen dankzij Bodyloods"

  Ed